Aquest any, el Dia Mundial de la Salut Mental es commemora amb una invitació a la col·laboració ciutadana

Amb aquest repte, s'han programat activitats diverses a Granollers, des de demà i fins al 27 d'octubre

06 de Octubre 2011
+

La reflexió al voltant del 10 d'octubre, Dia Mundial de la Salut Mental, se centra aquest any a la ciutat en la necessitat de sensibilitzar-nos sobre el fet que tothom està exposat a patir malalties mentals. En definitiva, a ser conscients que poden afectar qualsevol persona en moments o circumstàncies difícils o angoixants, especialment, en l'actual situació de crisi. Amb aquest plantejament, es convida la ciutadania a col·laborar en la millora de la salut mental i a deixar de banda prejudicis.

Un any més, diverses entitats i l’Ajuntament de Granollers organitzen diferents activitats a la ciutat per commemorar el Dia Mundial de la Salut Mental. Entre les més destacades, la representació teatral de titelles que aconsegueix captar l'atenció dels més petits: El gallo dormilón, demà, dia 7 d'octubre; una exposició de les obres del projecte Parelles artístiques del Servei de Rehabilitació Comunitària de Granollers, a l'Espai d'Arts de Roca Umbert, del 13 al 15 d'octubre, i la primera edició de la cursa Corre per la salut mental, programada per al dia 23 d'octubre i organitzada per les Germanes Hospitalàries Benito Menni.

El ja tradicional acte de lliurament de premis del Concurs de postals de Nadal de la Fundació Lar i del Concurs de cartells del Dia Mundial de la Salut Mental es farà el dia 14 d'octubre a l'equipament juvenil GRA.

N'adjuntem el cartell i el programa d'actes.