Adequació de l'aparcament de vehicles a tocar de la ronda Nord

20 de Juliol 2010
+
Fotografia cedida per GISA

L'empresa pública GISA, dependent de la Generalitat, ha promogut la millora de les condicions de l'aparcament de vehicles a tocar de la ronda Nord, molt proper al barri de Can Mònic, en el terme de les Franqueses del Vallès.
L'actuació ha consistit en l'adequació de l'esplanada existent, d'uns 5.400 m2; la construcció de noves voreres i tanques de seguretat en el perímetre de l'aparcament; obres de sanejament per a possibilitar la recollida d'aigües pluvials; la pavimentació amb aglomerat d'un 70 % de l'espai; i nou enllumenat. L'aparcament compta amb un total de 215 places, 150 de les quals en la part asfaltada. Les persones amb mobilitat reduïda disposen de tres places reservades.
L'Ajuntament de Granollers ha contribuït en aquesta obra finançant set lluminàries i el subministrament i l'estesa de cable elèctric, mentre que l'Ajuntament de les Franqueses del Vallès ha aportat els bàculs d'aquests llums. Amb aquesta actuació s'acompleix el compromís del govern català amb l'Ajuntament de Granollers per finalitzar aquesta obra que quedava pendent després del soterrament de la ronda Nord.