Activitats de juliol a la Xarxa de Centres Cívics

Gastronomia, cant, ball, jocs i veredicte de la dotzena edició del ral·li fotogràfic Granollers es revela

05 de Juliol 2010

 La Xarxa de Centres Cívics proposa aquest mes diverses activitats de tipus gastronòmic, artístic i lúdic. Als qui els agrada la cuina, poden escollir entre el concurs de tapes i pica-pica (dimecres 7 de juliol, 19 h, Centre Cívic Jaume Oller); una nova edició de l'activitat Passa'm la recepta, aquest cop a càrrec de l'establiment Inhala especialitzat en cafès, tes i xocolata (dijous 8 de juliol, 18.30 h, Centre Cívic Palou) ; i el concurs d'allioli amb tastet de fideudada (dimarts 20 de juliol, 18.30 h, Centre Cívic Can Gili).

D'altra banda, el divendres 9 de juliol, a dos quarts de 7 de la tarda,  tindrà lloc a Can Bassa una nova edició, la cinquena,  del festival de la cançó Bassavisió, en què tots els inscrits demostraran les seves habilitats com a cantants, amb música en directe. La trobada anual de capoeira, amb master class, conferència sobre la seva història i dinar brasiler amb l'entitat Xpressa't (dissabte 10 de juliol, de 10 a 15 h, Centre Cívic Nord) i una classe oberta de country amb l'entitat Tot Country Granollers (15 de juliol, 19 h, Centre Cívic Can Gili) són altres propostes d'aquests equipaments.


El 15 de juliol, al Centre Cívic Palou, comença l'exposició del XII Ral·li fotogràfic Granollers es revela. El veredicte i els premis es faran públics el dimecres 21, a les 8 del vespre, al mateix equipament. L'exposició podrà visitar-se fins al dia 26, de dilluns a divendres, a la tarda, de 5 a 9.

Per acabar, adreçada a tota la família, el dijous 22 de juliol, es farà a la plaça de Sant Miquel una tarda de jocs fets amb material reciclat, amb ferralla i objectes vells que s'han convertit en joguines noves i creatives. Serà de dos quarts de 6 a dos quarts de 9 del vespre.