Acte de lliurament dels Premis innovació empresarial i comercial de 2008

Per a aquesta edició, s'han presentat 22 candidatures

19 de Març 2009

El proper dijous 26 de març, a les 19 h i a la sala petita del Teatre Auditori de Granollers (c. de Torras i Bages, 50), es farà l'acte de lliurament de la XXI Edició dels Premis innovació empresarial i comercial. Es premiaran tres empreses de la comarca, una en cada una de les categories d'aquesta convocatòria anual: Cultura innovadora, Responsabilitat social i Nova empresa.
L'acte inclourà una conferència del director del Centre Microsoft d’Innovació en Productivitat, Albert Esplugas, que parlarà sobre "Les noves eines per a la productivitat empresarial”.

En aquesta convocatòria dels Premis innovació empresarial i comercial, s'han presentat 22 candidatures, de 20 empreses (dues opten a dues categories dels premis). En l'anterior edició, hi va haver 11 candidatures de 10 empreses.
Del total de sol·licituds de participació presentades, la meitat, 11, són candidatures a la nova categoria de premi, Nova empresa,que substitueix l'anterior reconeixement a l'excel·lència empresarial. Una categoria creada per premiar les persones emprenedores que incorporen elements innovadors a empreses amb tres anys d'activitat com a màxim.
La resta, 11 candidatures més, concursen en les altres dues categories d'aquesta convocatòria: Cultura innovadora (per premiar les empreses que hagin portat a la pràctica nous productes o serveis diferenciats i nous processos de producció, comercialització o gestió per incrementar la productivitat) i Responsabilitat social (per premiar les empreses que hagin integrat consideracions socials i mediambientals més enllà de les obligacions legals).
Entre les empreses que han presentat candidatura aquest any, n'hi ha 8 de Granollers, que han presentat, en total, 9 candidatures. La resta són de Bigues i Riells, Canovelles, Cardedeu, la Garriga, les Franqueses del Vallès, Martorelles, Montornès, la Roca del Vallès i Sant Antoni de Vilamajor.

Aquesta convocatòria l'organitzen l'Ajuntament de Granollers, per mitjà de Granollers Mercat, Caixa Manlleu, Cambra de Comerç de Barcelona, UEI-Cercle d’Empresaris, Pimec Vallès Oriental, FAEVO, Foment del Treball, Associació de Joves Empresaris de Catalunya, Centre Tecnològic i Universitari de Granollers i Centre d'Innovació i Desenvolupament Empresarial-Xarxa de Punts d'innovació CIDEM de la Generalitat de Catalunya.