5 anys del festival MUSIK N VIU

Els concerts seran els caps de setmana del 26 i 27 de juny i 3 i 4 de juliol al Parc Firal.

12 de Juny 2009
+

 Del 26 de juny al 4 de juliol es celebrà la 5a edició del festival MUSIK N VIU, que tornarà a ubicar-se al Parc Firal. 15 grups actuaran durant aquests dos caps de setmana, amb una programació organitzada conjuntament pel servei de Joventut de l'Ajuntament de Granollers i les entitats: el Transformador, L’Esquerda i Jovent Ignorat, Col·lectiu Fantasma i Diables. Tots els concerts seran gratuïts.

El disseny del cartell d'aquesta 5a edició ha anat a càrrec d'Anna Sànchez Bardají, guanyadora del concurs per al disseny del MUSIK N Viu 09. A aquest concurs s'hi van presentar un total de 25 propostes. El festival també compta amb una renovada pàgina web (www.musiknviu.cat), creada per Solucions PC.

El festival MUSIK N VIU ofereix, per tercer any consecutiu, un servei de bus nocturn que cada mitja hora arribarà al Parc Firal i farà el mateix trajecte que la línia 3 (Instituts, piscines municipals, centre-estació bus, hospital...). L'últim autobus sortirà a les 5 h de la matinada. El preu del bitllet, anada i tornada, és d'1 €. D'aquesta manera es promou l'ús del transport públic per "anar de festa".

També es tornarà a instal·lar un estand informatiu amb material preventiu sobre el consum de drogues i sobre sexe segur. 

Programació de concerts del MUSIK N VIU 09

Divendres 26 de juny, 22 h
MANOLO KABEZABOLO + GRANRESERVAPERRO7 + PARADOXIA + PUNKIS DE POSTAL
Org: el Transformador

Dissabte 27 de juny, 23 h  
LA TROBA KUNG-FÚ + SE ATORMENTA UNA VECINA + DENEGRO PARTIZAN
Org: L’Esquerda i Jovent Ignorat

Divendres 3 de juliol, 23 h
CATPEOPLE + MANOS DE TOPO + LO:MUÊSO + SARGON
Org: Col·lectiu Fantasma

Dissabte 4 de juliol, 23 h
SOWETO + B.B. SEATON & SOWETO + SWAN BWOY & DJ KAMIKAZE + NYAHBINGI SOUND
Org: Diables de Granollers