Xerrada de l'Aula de Consum: "No caiguis en el parany dels crèdits ràpids!"

Dimarts 19 d'abril, a les 7 de la tarda a la sala d'actes de la Biblioteca Roca Umbert

13 d'Abril 2016
+
L'Associació d'Usuaris de Bancs, Caixes i Assegurances de Catalunya, AICEC-ADICAE, oferirà una xerrada-col·loqui sobre els perills dels anomenats crèdits ràpids el dimarts 19 d'abril, a les 7 de la tarda a la sala d'actes de la Biblioteca Roca Umbert. L'activitat s'emmarca en l'Aula del Consum impulsada per l'Ajuntament de Granollers.
 
Els crèdits ràpids són una modalitat de crèdit al consum amb unes característiques peculiars: petites quantitats, dirigides a particulars, de concessió instantània, amb terminis de devolució curts i amb uns interessos notablement superiors a la mitjana del mercat. No són, però,  l'instrument de finançament més adequat per a les famílies. La simplicitat i rapidesa en la concessió d'un crèdit ràpid té com a contrapartida els elevats interessos que s'apliquen a més dels elevats costos en cas d'impagament. 
 
En aquesta xerrada, els tècnics d'AICEC-ADICAE explicaran les característiques d'aquest tipus de crèdits i insistiran en el fet que cal disposar de tota la informació abans de contractar-ne un, sempre, tenint ben presents els nostres drets com a consumidors i consumidores.