Versions i música festiva a la primera nit del Musik N Viu 2016

Enguany s'engega la campanya "Salut i Festa", un dispositiu de promoció de la salut coordinat per les entitats organitzadores i l'Ajuntament de Granollers (Servei de Joventut i Salut Pública).

23 de Juny 2016
+

Aquest dissabte, 25 de juny, a partir de les 9 del vespre al Parc Firal de Granollers, comença la primera de les nits del Musik N Viu 2016. En aquest cas la nit està organitzada per Xics de Granollers i presenta 5 formacions dalt de l'escenari, sent Orquestra Di-Versiones el cap de cartell. Obrirà la ronda de concerts, a les 9, el grup guanyador del concurs [És] Música 2016, els Magret de Paco. La formació granollerina, amb la seva força i sobretot la seva disbauxa, donarà pas a una nit en què les versions, els ritmes desenfadats i l'humor no baixaran en cap moment de l'escenari.

L'Orquestra Di-versiones oferirà una barreja d'himnes dels any 60, 70 i 80, amb pinzellades de les cançons de radiofòrmula dels darrers anys, per fer-ho passar bé al públic i convertir el concert en un karaoke popular en tothom canti i balli. 

Pastorets Rock, amb una posada en escena singular basada en l'humor, és una banda lleidatana que ofereix un repertori de temes coneguts del cançoner català adaptats amb ritmes i arranjaments típics dels patrons moderns com el funky, l’ska o el rock dur. Els membres d'aquest grup fa 15 anys que animen festes arreu de Catalunya.

Miquel del Roig és un cantautor ebrenc que ofereix un popurri de cançons populars, peces pròpies i adaptacions d’èxits contemporanis al català. Els seus garrotins, amb lletres naturals i espontànies, volen cantar al sentiment de la injustícia de forma planera i senzilla amb el caràcter sempre festiu de la seva música.

I tancaran la nit les Txuripatxangues de Dj Vinil, una de les ànimes de la festa major de Granollers, on des de Blancs, fa anys que anima les places principals amb un recull de clàssics coneguts per tots; una garantia per tancar una nit llarga de música i festa.

Enguany s'engega una campanya de "Salut i Festa" per les tres nits del festival al Parc Firal, un dispositiu de promoció de la salut coordinat per les entitats organitzadores i l'Ajuntament de Granollers (Servei de Joventut i Salut Pública). Aquest dispositiu oferirà un servei d'informació sobre consum responsable a través del projecte SOM.nit (Creu Roja Joventut) a més d'oferir informació en mà amb indicacions bàsiques per prevenir riscos en relació a la seguretat a la festa. I dins les consumicions a preus populars que es vendran durant les 3 nit, s'hi afegeixen còctels sense alcohol.

Per a més informació podeu consultar la web, www.musiknviu.cat, o seguir el festival pel facebook/musiknviu o al twitter @musiknviu.