Una delegació d’alcaldes del Liban visiten Granollers

La visita serveix per desenvolupar la cooperació descentralitzada entre les ciutats libaneses i les europees

01 de Desembre 2016
+
Recepció de l'alcalde Josep Mayoral a la delegació libanesa, aquest dimecres a l'Ajuntament de Granollers

Aquesta setmana una desena de representants de municipis, agrupacions de municipis libaneses i de l’oficina de Ciutats Unides de Liban fan estada a Granollers en el marc del Programme National d'Appui aux Municipalités Libanaises (PNAML). 

Una trobada que té per objectiu que els càrrecs electes i els tècnics libanesos coneguin el projecte de la ciutat de Granollers i, concretament, les polítiques en matèria de joventut, cultura i desenvolupament econòmic local.

Durant l’estada s’ha establert un debat i intercanvi d'experiències entre càrrecs electes libanesos i càrrecs electes, tècnics i ciutadans i ciutadanes de Granollers. S’han tractat temàtiques diverses i projectes granollerins que promouen la participació i la cohesió social com la Festa Major de Blancs i Blaus; la dimensió social de l’esport, la formació professional dels joves... 

Aquesta no és la primera vegada que una delegació de càrrecs electes visita Granollers per conèixer els seus programes i intercanviar experiències. La ciutat ha rebut delegacions libaneses els anys 2008, 2009 i 2011.