Torna la Diada de la bicicleta amb tres modalitats

Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer fins al 19 de setembre

03 de Setembre 2019
+

El diumenge 22 de setembre, en el marc de la Setmana per a la Mobilitat Sostenible i Segura, l’Ajuntament de Granollers organitza conjuntament amb el Club Triatló Granollers, el Club Ciclista Granollers i amb la col·laboració de Granollers Pedala la Diada de la Bicicleta.

Aquesta edició comptarà amb tres modalitats. D’una banda hi haurà l’Eliminator BTT, que començarà a les 12 h. Els participants sortiran per parelles i competiran de manera simultània en un circuit curt i explosiu amb algun obstacle. El millor de cada sortida avançarà a l’eliminatòria següent fins a arribar a la final. El recorregut és d’1 km dins del Parc del Congost i hi ha tres categories: masculina i femenina (a partir de 16 anys), infantil (de 12 a 16 anys) i júnior (de 8 a 12 anys).

La segona modalitat serà la Marxa Cicloturista, per a practicants habituals amb bicicleta de carretera, a partir de 16 anys, i amb un recorregut cicloturista de 52 km que començarà a les 8.30 hores.

I la tercera modalitat de la Diada de la Bicicleta 2019 serà la Pedalada Popular de caire lúdic i familiar, a partir de 6 anys. Consistirà en un recorregut de baixa dificultat de 12 km que començarà a les 10.30 h al Parc del Congost.

Inscripció gratuïta però obligatòria

Les inscripcions a les tres modalitats són gratuïtes però obligatòries i s’han de fer a www.granollers.cat/esports fins al 19 de setembre. La inscripció inclou una assegurança d’accidents, disposar d’avituallament líquid a l’arribada i aparcament vigilat de bicicletes. L’horari de les diferents modalitats permet, si es desitja, poder participar en dues d’elles: Eliminator BTT i la Marxa Cicloturista. La recollida de dorsals per a totes les participants començarà a les 7.30 h i es farà fins a l’inici de cada prova. Els participants que ho desitgin podran comprar, per 3 euros, un esmorzar i beguda.

La Diada de la bicicleta busca voluntàries

La Diada de la bicicleta busca també la participació de persones voluntàries que ajudin a fer-la possible. Per voluntari i voluntària cal ser major de 16 anys i inscriure’s a través d’aquest formulari. Es busquen perdones actives, a qui els agradi l’esport i tinguin ganes de viure una nova experiència. Les persones voluntàries rebran una samarreta com a obsequi i també l’esmorzar (entrepà i beguda).