"Som gent de profit", una mostra per reduir el malbaratament alimentari

Es podrà visitar a la Biblioteca Can Pedrals durant el mes d'octubre, i s'adreça a estudiants i públic en general

07 de Octubre 2016
+
Entre els dies 10 al 27 d’octubre es pot visitar a la Biblioteca Can Pedrals “Som gent de profit”, una exposició itinerant produïda per l'Agència de Residus i la Generalitat de Catalunya per promoure les bones pràctiques i reduir el malbaratament alimentari.
 
La mostra explica què entenem per malbaratament alimentari i com ens perjudica. També s’exposa com podem adquirir hàbits per emmagatzemar i conservar els aliments, i fomenta el reciclatge dels residus orgànics. 
 
Cada any, a Catalunya es llencen 262.000 tones de menjar, 35 kg per persona. Davant aquesta realitat, l'exposició mostra quina actitud cal tenir per fomentar el valor real dels aliments: des de com es produeixen fins a com es cuina de manera responsable, passant per la compra de productes de temporada i de proximitat, i consells per evitar comprar en excés. 
 
La mostra, de plafons visual i manipulatius, s'adreça al públic general, i a estudiants de primària i  primer cicle d’ESO. Les escoles interessades poden contactar amb Salut Pública  (tel. 93 842 66 68) per visitar la mostra, que s'acompanya d'un taller dinamitzat per actors.