S'obren les inscripcions dels cursos i tallers d'estiu de la Xarxa de Centres Cívics

El període comença avui dilluns i s'acaba el 16 de juny

29 de Maig 2017
+
Activitat d'estiu dels centres cívics al barri de Sant Miquel
La Xarxa de Centres Cívics ja té a punt la programació de cursos i tallers d'estiu, amb més de 50 propostes de tota mena i per a totes les edats per gaudir i aprofitar el temps lliure durant els mesos de juny i juliol. 
 
L'oferta s'organitza en cinc grans àrees temàtiques. En salut i creixement personal, destaquen els cursos de coaching nutricional d'estiu, introducció a l'acroioga o hipopilates. En expressió i creativitat, shibori , una tècnica d'estampació japonesa, pintura sobre fotografia, i es torna a proposar el taller de samba, la dansa brasilera per excel·lència. Dins de terra i fogons, trobem el taller d'aigües i sucs detox, tast de gintònics, esmorzars saludables, finger food, refresca't a la cuina i hamburgueses vegetals. Dins de l’àrea de recursos, s'ofereix francès per a viatgers, fer una maleta de viatge eficient amb el mètode Marie Kondo, i tallers de confecció d'una lletra lluminosa amb LED i d'un vestit de platja; i per acabar, en cultura digital, realització d’un vídeo de viatge.
 
La programació també ofereix activitats per a infants i joves (iniciació a la dansa, casals...) i activitats socials i comunitàries (Clown Show, màgia amb Imagina, cinema retro a la fresca, concert de música celta, ImproShow...), a més de les activitats i revetlles de les associacions de veïns i entitats residents. Les inscripcions poden fer-se fins al dia 16 de juny, de manera presencial a qualsevol dels cinc equipaments o en línia a través de l’adreça: www.granollers.cat/centrescivics_inscripcions