S'obre la inscripció als cursos i activitats de juliol de la xarxa de Centres Cívics

Dissabte 18 de juny la XCC organitza una nova edició del Ral·li Fotogràfic "Granollers es revela"

30 de Maig 2016
+

Dilluns 30 de maig s'obre el termini per apuntar-se a les activitats de la Xarxa de Centres Cívics (XCC) per al mes de juliol. Com ja és habitual, l'oferta té un doble caràcter lúdic i formatiu, i s'adreça a tots els públics, amb un apartat dirigit especialment a infants i joves. 

Les més de quaranta activitats que recull el programa s'organitzen en cinc àrees temàtiques. En salut i creixement personal, destaquen els cursos de cant de mantres, de tècniques i exercicis per combatre l'estrès, i el de remeis naturals per a l'estiu. En expressió i creativitat, s'ofereixen novament els cursos d'Urban Sketching per aprendre tècniques de pintura ràpida a l'aire lliure i el de joieria ceràmica; i com a novetat, una introducció a la samba, la dansa brasilera per excel·lència. Dins de l'àrea de terra i fogons, es proposen cursos de cuina marinera en miniatura, de sopes fredes, de còctels, de batuts naturals -coneguts com a smoothies-, o de cuina amb polenta. 

I un curs sobre la llum en la fotografia d'exteriors, i un de decoració DIY (Do It Yourself) són exemples dins l'apartat de recursos. 

En l'apartat de propostes per a infants i joves, s'ofereix un curs d'iniciació a la dansa i un taller d'anglès oral, a més de jocs d'aigua i d'altres activitats pròpies de l'estiu.  

El període per apuntar-se a totes aquestes activitats acaba el dia 17 de juny i la inscripció pot fer-se  de manera  presencial  a qualsevol dels centres cívics en horari d'atenció al públic (de dilluns a dijous, de 16 h a 21 h, i divendres de 17 h a 21 h), i també en línia a través de l'adreça: www.granollers.cat/centrescivics_inscripcions 

 

El Ral·li Fotogràfic "Granollers es revela" arriba a la 18a edició incorporant una categoria per a telèfons mòbils

El dissabte 18 de juny se celebra una nova edició, la 18a, del Ral·li Fotogràfic "Granollers es revela". En aquesta ocasió es consolida el canvi de dia i hora i se celebra, com l'any passat, la tarda del dissabte (a partir de les 5 a la pl. de l'Església). La novetat destacada d'enguany és l'inici d'una categoria adreçada a la fotografia feta amb telèfon mòbil. El ral·li pretén donar a conèixer, a través de la pràctica de la fotografia, llocs de la ciutat que destaquen per la seva singularitat i interès. És per això que en el moment de l'inici del ral·li es dóna als participants els quatre temes obligatoris que han de retratar i el recorregut a fer. Per participar-hi s'accepten totes les edats i s'admeten tot tipus de càmeres digitals. 

Enguany hi haurà tres categories, l'adulta (a partir de 15 anys), la infantil (fins a 14 anys), i la mòbil (a partir de 12 anys), i el jurat estarà format per persones assignades per la Federació Catalana de Fotografia, professionals de la fotografia i per representants d'entitats culturals, socials i cíviques dda la ciutat. El veredicte del jurat i el lliurament de premis es farà el dijous 21 de juliol, a les 8 del vespre al Centre Cívic Palou (pg. del Doctor Fàbregas, 42). Abans, però, a partir de l'11 de juliol, totes les fotografies participants hauran estat exposades al mateix centre cívic.

Les inscripcions per participar es poden fer del 30 de maig al 15 de juny a qualsevol centre cívic o per internet a www.granollers.cat/centrescivics_inscripcions


Mostra artesanal als centres cívics

D'altra banda, entre els dies 8 i 27 de juny, quatre equipaments de la Xarxa de Centres Cívics acolliran les exposicions dels treballs artesanals dels participants als tallers que s'han fet durant el curs. 

El calendari de les mostres és el següent: 

Centre Cívic Palou

Del 10 al 24 de juny - Inauguració: divendres 10 de juny a les 19 h

Centre Cívic Jaume Oller

Del 21 al 27 de juny - Inauguració: dimarts 21 de juny a les 19 h

Centre Cívic Can Bassa

Del 16 al 22 de juny - Inauguració: dijous 16 de juny a les 19 h

Centre Cívic Nord

Del 14 al 24 de juny - Inauguració: dimarts 14 de juny a les 19 h

L'entrada és lliure i l'horari de visita és de dilluns a dijous, de 16 h a 21 h i divendres, de 17 a 21 h