Segueixen les obres d'implementació de les rampes mecàniques en la cruïlla dels c. Olivar-Brasil fins al c. Veneçuela

Dimecres 29 es col·loca un nou tram que afectarà al trànsit al carrer de Carles Riba, entre les 9 h i les 16 h

27 de Maig 2019
+
Simulació del projecte de rampes mecàniques
Avui dilluns comença un nou tram de les obres d'implementació de les rampes mecàniques al carrer de Carles Riba. En concret s'inicia el tram 3, de 110 m de longitud, que afecta la cruïlla dels carrers Olivar-Brasil fins al carrer de Veneçuela, amb una durada prevista dels treballs de quatre mesos. 
 
Aquest tram consta de dos segments: el primer, des del carrer de l’Olivar i Brasil a l’accés al parc de Puig de les Forques (rampa de 25,62 m); i el segon, des de l’accés al parc fins al carrer Veneçuela (rampa de 61,96 m).
 
La rampa mecànica continuarà situant-se al costat nord del carrer, pujant a mà esquerra. La instal·lació de la rampa, a tocar del muret que suporta el talús del parc del Puig de les Forques i del Centre Vallès, comportarà el desplaçament d’aquest dos metres cap endins del talús. D’aquesta manera, no es reduirà l’amplada actual de la vorera. 
 
A causa de les obres d'aquest tram només es podrà circular pel carrer de Carles Riba de baixada, des del carrer de Veneçuela, per la qual cosa els vehicles que vulguin anar en direcció a la plaça de la Font Verda es desviaran pels carrer Brasil i Josep Carner. 
 
A més es mantindran els aparcaments per a vehicles del costat sud, a tocar del camp de futbol de la Font Verda.
 
En paral·lel a les obres del tram 3, aquest dimecres dia 29 es descarregarà i instal·larà la rampa de 54 m que faltava corresponent al tram 2.1, que s'ha de col·locar en paral·lel a l'aparcament públic existent. Per aquest motiu el carrer de Carles Riba romandrà tallat al trànsit entre les 9 i les 16 hores aproximadament, a l'altura del carrer de Lluís Vives, per la qual cosa els vehicles procedents de la plaça de la Font Verda es desviaran pel carrer de Lluís Vives i Josep Carner. 
 
Les obres d'instal·lació de les rampes mecàniques van començar el passat 5 de març