Places disponibles als tallers de tarda per a adolescents del programa Etcètera

Les famílies interessades tenen temps fins dilluns per apuntar-s'hi

07 de Febrer 2019
+
Taller de dansa al Gra, en una edició passada del programa
Fins dilluns que ve, 11 de febrer, hi ha temps per apuntar-se als tallers de l'Etcètera, el programa de lleure formatiu per a adolescents. L'activitat es fa un cop per setmana, en horari de tarda, entre 5 i 8, a diferents equipaments de la ciutat fins al juny. 
 
L'oferta d'aquesta 4a edició inclou 9 tallers, dels quals encara hi ha places a fotografia digital, acrobàcies, cantar en un musical (a càrrec de l'Escola de Música Amics de la Unió), escriptura creativa (amb l'escriptora Núria Pujolàs) i Edison Jove, sobre el món audiovisual (amb la cineasta Núria Nia). 
 
Al Centre Cívic Can Bassa i a l'institut Marta Estrada es duran a terme les propostes Binomi Sud i Binomi Oest, una combinació d'estudi assistit amb pràctica de les cultures urbanes (rap, grafit, skate)a Can Bassa i esports al barri del Congost.
 
Els nois i noies interessats poden apuntar-se fins al dia 11 de febrer de manera presencial al Gra (pl. Església, 8, tel. 93 942 66 84) o per internet  a partir del 18 de gener a: www.grajove.cat (apartat "inscripcions Gra", a la part superior de la pantalla). 
 
 
Pel que fa xerrades adreçades a famílies amb adolescents, les properes són: "Les pantalles, com gestionar-les?" (14 de febrer, 18 h, Gra) amb l'educadora social Laura Garcia, tècnica del servei municipal de Salut Pública; i "L'adolescència LGTBI. Una mirada a la diversitat sexual" (4 d'abril, 18 h, Gra), amb Laura Poch, psicòloga especialista en diversitat sexual i de gènere. Les xerrades són gratuïtes, si bé cal inscriure's abans (més informació i inscripcions: www.grajove.cat  (apartat "inscripcions Gra").