Oberta la inscripció a l’Etcètera, espais de relació i projectes educatius per a adolescents

La programació ofereix tallers de tarda en diferents equipaments ciutadans

06 de Setembre 2019
+
El taller Edison jove, de cinema i creació musical, repeteix en l'edició d'enguany de l'ETC
Durant tot el mes de setembre, fins a l’11 d’octubre, hi ha temps per apuntar-se a una nova edició de l’Etcètera, una proposta d’espais relacionals i projectes educatius pensats per a nois i noies de 12 a 16 anys, en horari de tarda i a diversos equipaments de la ciutat.
 
Sota el lema “Identitat adolescent”, el programa convida els nois i noies a conèixer i desenvolupar els seus interessos, per acompanyar-los en accions de descoberta, participació i intercanvi d’opinions amb mirada oberta i crítica.
 
Els tallers proposats aquest curs són: dibuix urbà, il·lustració i llenguatge visual; expressió urbana: cultura i hip hop, a càrrec de la coreògrafa i educadora de dansa urbana Ana Celdrán; investiga amb la natura, amb el biòleg Miquel Carandell; Edison jove a càrrec de la cineasta i creadora visual Núria Nia; club de makers, amb l’especialista en metodologia STEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques) Joan Gil; zona jove esportiva, per a nois i noies que vulguin posar-se en forma; i zona jove Can Bassa, espai d’acompanyament acadèmic per millorar en els estudis.
 
Les activitats es faran a diferents equipaments, com poden ser el Teatre Auditori, el Museu de Ciències Naturals, el Museu de Granollers, el Cinema Edison, l’institut Cumella, el Centre Cívic Can Bassa i Roca Umbert. El preu anual de tot el curs oscil·la entre els 40 i els 60 €, excepte les Zones Joves, que són gratuïtes.
 
L’Etcètera forma part del programa Adolescències360 i inclou propostes formatives i de debat educatiu per a famílies amb adolescents: www.granollers.cat/adolescencies360