Oberta la inscripció als nous cursos i tallers del Gra

Entre l'oferta formativa hi ha cursos de català, d'estratègies per trobar feina, de manipulació d'aliments i de monitor de lleure

18 de Setembre 2019
+
 Ja s'ha obert la inscripció als nous cursos i tallers de setembre a desembre per a joves de 16 a 35 anys del Gra, l'equipament de Joventut, una programació que aposta per la formació i la possibilitat d'obtenir, en alguns casos, un certificat o titulació oficial.
 
En l’àmbit de llengua, s’ofereixen cursos per a nois i noies de 12 a 16 anys d'iniciació i reforç de català, amb el professor Xavier Prat.  Amb l'objectiu d'augmentar les eines i els recursos per trobar feina, els joves es poden apuntar al seminari laboral "Planta cara a la feina!", conduït per l'orientador Bernat Panadès i la prospectora laboral Maria Morales, o bé a la formació "Explora la teva estratègia digital i emocional per a la cerca de feina", amb la integradora social Carla Molina.
 
Per obtenir el certificat en manipulació d’aliments, s'ha programat una formació en aquesta matèria a càrrec del servei municipal de Salut Pública. També en el camp de la salut, s’ofereixen dos cursos sobre tècniques i nocions bàsiques per tenir cura dels infants, amb l’escola Educa, i de primers auxilis i suport vital bàsic, amb Dinàmics Esports. En l’àmbit del lleure, es farà un curs sobre assetjament, també amb Educa, i un altre de monitor/ monitora amb titulació oficial expedida per la Direcció General de Joventut de la Generalitat. 
 
Les inscripcions es poden fer de manera presencial (pl. de l'Església, 8) o per Internet (www.grajove.cat), excepte el curs de monitor, que obrirà inscripcions a partir del 30 d'octubre de manera només presencial.