Oberta la convocatòria del concurs [És] Música de suport a les iniciatives musicals joves

El termini per presentar-se acaba el 30 de març i hi poden participar joves de 12 a 30 anys

28 de Febrer 2017
+
Cartell del concurs
El Gra convoca la segona edició del concurs [És] Música, organitzat amb el suport d'ASGRAM, Associació Granollerina de Músics, i Cub, els bucs d'assaig musical de Roca Umbert. 
 
Hi poden participar joves de 12 a 30 anys, debutants o ja iniciats al món de la música. El concurs té dues categories: [És] Música, per a nois i noies de 18 a 30 anys; i I [És] Música, per a estudiants de secundària de 12 a  18 anys. En ambdós casos, la formació mínima per participar-hi és de duet i la màxima, de 8 persones. 
 
Els joves interessats tenen fins al dia 31 de març per presentar la sol·licitud i resta de documentació a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (en horari de dilluns a dijous, de 8.30 a 19 h; divendres de 8.30 a 14 h.). Es pot consultar la informació a través de la seu electrònica
 
El concurs se celebrarà el dissabte 29 d'abril (17.30 h), a tres escenaris situats a les places de la Porxada, Església i Folch i Torres.
 
En la categoria [És] Música, el premi per al grup guanyador està dotat en 1.000 € (subjectes a retenció) i la possibilitat d'actuar en el marc del festival Musik N Viu, al mes de juny-juliol al Parc Firal. El premi per al grup guanyador en la categoria I [És] Música consistirà en un xec regal valorat en 100 € en material musical, l'oportunitat d'actuar en la programació musical del Servei de  Joventut o al festival Musik N Viu Off; i en deu hores d'assaig del Cub de Roca Umbert, amb  l'enregistrament d'una sessió d'assaig en directe valorat en 200 €.
 
Els grups que no guanyin també tindran la possibilitat de tocar en el marc d'alguna activitat musical del Gra.