Obert el procés d'informació i orientació a l'Escola d'Adults

Situada al Centre Vallès, ofereix ensenyaments bàsics i alfabetització, llengües, informàtica, graduat d'educació secundària i prepara per a proves d'accés a cicles formatius i a la Universitat

08 de Juny 2016
+
Aquest curs 600 persones han estudiat a l'Escola d'Adults (foto d'arxiu)
 Aquesta setmana s'ha obert el procés d’informació i orientació per a la preinscripció del proper curs 2016-2017 al Centre de Formació d'Adults Vallès (CFA). Fins al dia 17 de juny, es donarà informació i orientació a les persones interessades a seguir alguns dels estudis que s'imparteixen a l'Escola d'Adults, situada al c. Veneçuela, 86, al Centre Vallès. El dia 16 de juny es publicarà l'oferta de places i del 21 al 28, s'obrirà el període de preinscripció. La matrícula de tots els alumnes, tant dels del centre com dels nous admesos es farà del 2 al 9 de setembre. 
 
L'Escola d'Adults, adreçada a alumnes de més de 18 anys, ofereix formació instrumental d'alfabetització i ensenyaments bàsics (lectura, escriptura i càlcul); llengües (català, castellà i anglès); i informàtica de diferents nivells (Competic). També imparteix el Graduat d'Educació Secundària (equivalent a l'ESO), el curs d'accés directe a Cicles Formatius de Grau Mitjà (CAM), i prepara per a les proves d'accés a Cicles Formatius de Grau Superior i proves d'accés a la Universitat per a més grans de 25 i 45 anys. L'escola també és centre ACTIC (acredita la competència en tecnologies de la informació i la comunicació).
 
 
Més informació: tel. 93 849 98 88 - http://www.cfavalles.org/