Nova intervenció mural per commemorar els 80 anys del bombardeig

L'activitat "A refugi!" acompanyarà el procés creatiu del mur de Cinta Vidal. Una activitat que convida a gent gran i a famílies de la ciutat a compartir quina és la seva idea de refugi.

03 de Octubre 2018
+
Refugi de l'Ajuntament de Granollers. Fotografia: Toni Torrillas

Aquest octubre es pintaran dos nous murs vinculats al programa d’art urbà, Murs que parlen. Un projecte de dinamització i millora del paisatge a partir de la intervenció artística sobre parets mitgeres, que serveix de disparador per a diverses accions educatives i artístiques. Si a l’estiu l’artista Erb Mon va pintar amb joves de la ciutat un mural a la plaça de la Bòbila, per commemorar els 80 anys del bombardeig de 1938, aquesta tardor l’artista Roc Blackblock pintarà al pati interior de Can Jonch. Centre de Cultura per la Pau, que enguany fa 10 anys, i l’artista Cinta Vidal, farà la seva intervenció a la cantonada del carrer Catalunya amb el carrer de Muralla.

Obert el procés participatiu per crear el mur de Cinta Vidal

L’artista Cinta Vidal pintarà un mur a l’entorn de la idea de refugi. Per fer-ho recollirà les aportacions dels participants de l’activitat “A refugi!”, un itinerari per quatre espais de la ciutat amb el grup “10 de Deu teatre”. Es convida a gent gran i famílies de la ciutat a compartir quina és la seva idea de refugi. L’activitat es farà el divendres 5 d’octubre i el diumenge 7 d’octubre, a les 17.30 h a la plaça de Maluquer i Salvador.

Cal inscripció prèvia trucant al 93 842 68 34 o enviant un correu electrònic: canjonch@ajuntament.granollers.cat.