Nova crida per sumar-se al projecte de dilvulgació científica "Posa't en òrbita"

Creat a principis d'any, forma part del projecte municipal Coenzims per incentivar la participació dels més joves a través de la cultura

31 de Octubre 2016
+
L'objectiu de "Posa't en òrbita" és acostar la ciència als més joves
L'Ajuntament de Granollers i el Museu de Ciències Naturals fan una nova crida a les persones amb formació científica i interessades a acostar la ciència als joves perquè participin a la trobada convocada per dijous, 3 de novembre, al Museu de Ciències Naturals  (c. Palaudàries, 102), a dos quarts de 8 del vespre. 
 
L'objectiu és sumar-se al projecte Posa't en òrbita, iniciat a principis d'any per fer més assequible la ciència als nois i noies, a través d'activitats divulgatives. La primavera passada, aquest grup ja va participar en el disseny de la programació "A les places" en la qual, entre altres propostes, els nois i noies van poder fer una aproximació a l'astronomia a través d'activitats plantejades com a jocs pedagògics.
 
  Posa't en òrbita és una nova línia de treball de Coenzims, un projecte que promou l'Ajuntament de Granollers de manera transversal amb diferents àrees (Cultura, Educació, Joventut, Serveis Socials...) i la participació de diferents agents (Teatre Auditori, centres educatius, Museu...), per incentivar la participació activa dels nois i noies a través de la cultura.  
 
Per inscripcions o més informació: coenzims@gmail.com