Miquel Liso exhibeix fotos artístiques de Fórmula 1 a la Sala Oberta del Teatre Auditori

La nova galeria granollerina Pam deSis ha promogut aquesta mostra que es podrà veure fins al 15 de maig. Gran Centre, Comerç de Dalt i el Gremi d'Hostaleria fan activitats per fer caliu amb vista al Gran Premi de F1 al Circuit de Barcelona-Catalunya.

05 de Maig 2016
+
Inauguració de la mostra de Miquel Liso al TAG. Foto: Toni Torrillas

“PAINTING FORMULA ONE SLOW SPEED” és el nom de la mostra fotogràfica que ha impulsat Pam deSis, en el que és el primer esdeveniment d’aquesta nova galeria itinerant granollerina després de l’etapa anterior com a gestors de l’Espai BM.

El projecte artístic “Painting Formula One Slow Speed” del fotògraf Miquel Liso mostra el món de la Fórmula 1 com ningú l’havia aconseguit captar abans. És el resultat de tres anys de dedicació exclusiva durant el Grand Prix i de més d’1 milió de fotografies fetes, que finalment s’han sintetitzat en una selecció de 100 imatges úniques i irrepetibles. A la Sala Oberta del Teatre Auditori, que acull per primera vegada una exposició,  es podran veure 21 imatges que han estat captades a velocitat lenta i on es descomponen els elements més essencials de la Fórmula 1 alhora que s’aprecia una explosió de color, llum i textura fora del normal.

A la inauguració, que es va fer ahir dimecres 4 de maig, hi van intervenir, Toni Xamaní, de Pam deSis; Miquel Liso, fotògraf; Joan Fontserè, director del Circuit de Barcelona-Catalunya; Vicenç Aguilera, president del Circuit de Barcelona-Catalunya; i Josep Mayoral, alcalde de Granollers. 

Sobre Miquel Liso

Miquel Liso, com a fotògraf, no és un voyeur sinó un caçador. No espera que les coses passin davant seu, el que fa és anar a trobar-les, les força, les empeny endavant. Té la capacitat d’inventar allò que no existeix i, a les curses, no hi ha gaires fotògrafs que siguin capaços de fer-ho.

Liso no va triar ser a les curses, van ser les curses que van triar-lo a ell. Als circuits, el seu territori de caça, ell capta un grapat de llums, ombres i reflexos amb la seva mà invisible. A la seva ment ajunta les peces d’aquest trencaclosques i ens dóna una visió en dues dimensions, un fragment de temps congelat, que només pot ser etiquetat com a art. Aquesta mostra es podrà veure a la Sala Oberta del Teatre Auditori de Granollers fins al 15 de maig, en horari de 17 h a 20 h.

Sorteig d’entrades per part de Gran Centre Granollers

Precisament en l’escenari d’aquesta exposició, el Teatre Auditori, es farà el sorteig de 2 entrades per al Gran Premi de Fórmula 1 per als dies 13, 14 i 15

de maig. El ‪‎pilot de Sant Antoni de Vilamajor Àlex Palou, de l’escuderia Campos Racing i que corre en la GP3 Series extraurà el ‪guanyador/a dimarts dia 10 de maig, a les 19 h.

Durant tota aquesta setmana i fins dissabte dia 7 de maig inclòs es poden trobar als establiments i empreses de serveis adherits a Gran Centre Granollers unes urnes on dipositar una butlleta de participació per entrar en el sorteig.

Comerç de Dalt promou un concurs a Instagram

També Comerç de Dalt ha organitzat un concurs de fotos d’Instagram on hauran de pujar fotografies que tinguin a veure amb la F1. Les persones que hi vulguin participar han de fer servir l’etiqueta #formula1comerçdedalt. La foto que tingui més “m’agrada” és la que guanyarà dues entrades per al Gran Premi d’Espanya de Fórmula 1 que es disputa del 13 al 15 de maig.

Activitats del Gremi d’Hostaleria

El Gremi d’Hostaleria del Vallès Oriental promocionarà el Gran Premi d’Espanya de Fórmula 1 amb la col·locació d’una bandera a les entrades dels restaurants agremiats i farà un 10 % de descompte a les persones que presentin l’entrada comprada al Circuit de Barcelona-Catalunya durant els dies de celebració del Gran Premi.