Marina Rossell canta amb l'alumnat de l'escola Pereanton

«Un crit per la memòria» és un concert creat per a la commemoració del bombardeig de Granollers, que també es pot adaptar a d'altres pobles o ciutats que hagin patit bombardejos o conflictes violents

31 de Maig 2018
+
Marina Rossell ha estat acompanyada per alumnes de l'escola Pereanton (Foto: T. Torrillas)

Aquest dimecres a la tarda dia 30 maig la Sala Francesc Tarafa ha estat l’escenari d’un concert molt especial: “Un crit per la memòria”, amb Marina Rossell i alumnes de 3r i 4t de primària de l’Escola Pereanton. Es tracta d'un espectacle amb temes del disc Cançons de la resistènciaque Marina Rossell va editar el 2016. L’artista ha estat acompanyada pels alumnes del Pereanton, a qui ha preparat Èrik València, professor de l'Escola de Música Amics de la Unió i coordinador de l'espectacle. El fet que alumnes de l'Escola Pereanton hagin cantat en aquest espectacle és perquè el centre va resultar afectat pel bombardeig de 1938 i, a més, la música és el fil conductor de l'educació d'aquesta escola d'infantil i primària.

La Sala Francesc Tarafa s'ha omplert per veure un espectacle emotiu a poques hores del 80è aniversari del bombardeig de Granollers. El concert ha comptat amb la presència de persones que van viure en primera persona aquest atac aeri i ha finalitzat amb una ofrena floral a càrrec de tots els assistents pel carrer Corró a les rajoles que simbolitzen els espais on van caure bombes i a la façana de l'escola Pereanton.