Més de 50 propostes de cursos, tallers i activitats obertes, per a les tardes i vespres de juliol als centres cívics

Les inscripcions es poden fer entre el 27 de maig i el 14 de juny

20 de Maig 2019
+
La Xarxa de Centres Cívics de Granollers ja té a punt la programació d'estiu (juny i juliol).  Són més de 50 propostes formatives i lúdiques, amb tallers, tardes d'activitats obertes i propostes per a infants i joves. 
 
Distribuïts per àmbits (salut i benestar, expressió i creativitat, terra i fogons, recursos i cultura digital), entre tota l'oferta trobarem cursos com "Digestió feliç: nutrició i receptes per a la salut", "Aperitius de l'altra banda del mediterrani", "Fes el teu arbre genealògic: iniciació a la genealogia", "Calca ceràmica", "Taller d'escriptura: relat de viatge", "Automassatge", "Inicia't en l'aquarel·la", "Joieria tèxtil", "Què fem amb el tofu i el seitan", "Gelats vegans i postres saludables d'estiu", "Begudes  probiòtiques", "Sushi per a principiants","Les nostres plantes remeieres"...
 
En l'apartat de les tardes obertes, s'ha programat una activitat oberta i gratuïta (amb inscripció prèvia) a cadascun dels cinc equipaments: estampació de samarretes (Centre Cívic Can Bassa, pl. Joan Oliver), tast de tomàquets (Centre Cívic Nord, Hort de La Magrana), tast de còctels amb te (Jaume Oller), taller de sabons (Can Gili) i kundalini ioga i meditació guiada (Palou).  
 
Dirigit a nois i noies de 6 a 12 anys, hi ha les Tardes kanalla a Can Bassa (dilluns i dimarts) i Can Gili (dimecres i dijous); teatre per a joves (de 12 a 16 anys) al CC Nord; i taller de dansa infantil a Can Bassa ( de 5 a 12 anys). 
 
El període d'inscripcions és del 27 de maig al 14 de juny. El tràmit es pot fer de manera presencial a qualsevol dels equipaments o per internet: www.granollers.cat/centrescivics_inscripcions