Lliurats els premis del LXI Concurs Literari de la Biblioteca Can Pedrals

El jurat ha atorgat un total de 9 premis

07 de Maig 2018
+
Les noies premiades, els membres del jurat, l'alcalde i altres representants de l'Ajuntament i de Biblioteques de Granollers, a la Sala Tarafa, on va tenir lloc el veredicte, divendres.
Divendres, 4 de maig, la Sala Tarafa va acollir el lliurament de premis del LXI Concurs Literari de la Biblioteca Can Pedrals. El jurat, integrat pel cineasta i escriptor Lambert Botey; la catedràtica en llengua i literatura Montserrat Lorente i les membres de l'equip de Biblioteques de Granollers Íngrid Blanch, Imma Bueno i Marta Serra, han atorgat un total de 9 premis valorats en 100, 60 i 40 euros que els guardonats i guardonades bescanviaran per llibres. 
 
En la categoria A, els premis han correspost a Bruna Jubany Brau, del Col·legi Jardí (1r premi); Adriana Mejías Herrador, també del Col·legi Jardí (2n premi); i a Carla Gómez Molina, de l'Escola Cervetó (3r premi). En la categoria B, han estat per a Ainhoa Salguero Aura, del Col·legi l’Estel (1r premi); Gemma Cuenca Ferrer, de l'Institut EMT (2n premi); i Biel Aylward Moreno, del Cervetó (3r premi). En la categoria C, les premiades han estat Clàudia Gómez i Ramos, de l’Estel (1r premi); Clàudia Julià Gual, de l'Institut Carles Vallbona (2n premi); i Eva Jiménez Colomer, també del Carles Vallbona (3r). L'escriptora Marina Martori va llegir els treballs premiats. 
 
El passat 12 de març, 261 alumnes de 5è i 6è de primària i de secundària de 20 centres educatius de la ciutat, van ser convocats a la biblioteca de Can Pedrals per escriure un microrelat que tenia com a punt de partida la frase inicial de la novel·la Mecanoscrit del segon origen de Manuel de Pedrolo, l'any que se'n commemora el centenari del naixement.