Lliurades les Beques d'Estudi Josep Homs als millors estudiants de batxillerat de l'EMT

En aquest acte de cloenda del curs s’ha graduat la primera promoció del cicle de grau mitjà de Xarxes, instal·lacions i estacions de tractament d’aigua, finançat per Sorea

27 de Juny 2019
+
Els becats i part de la junta avaluadora de les Beques d'Estudi Josep Homs

La sala d'actes de l'Escola Municipal de Treball (EMT) ha acollit, aquest dimectres 26 de juny, el veredicte i acte de lliurament de les Beques d'Estudi Josep Homs, en el  marc de l'acte de cloenda del curs. La Junta Avaluadora, després d'estudiar les diferents propostes dels tutors i tutores, i professorat de segon de batxillerat i segon curs de cicles formatius de grau superior, ha acordat atorgar les beques a Giulia Teodora Comulesco, Sergi Valdés Gris, Laura Hospital Rofes i Julio Batiste Fernández. Tots quatre han tingut una destacada trajectòria d'estudi i treball que es reflecteix en un expedient acadèmic que els fa mereixedors d'una beca que premia aquests valors en record de qui fou professor de l'EMT i director del Pla Estratègic de Granollers, el geògraf Josep Homs (1954-1997). La beca puja a 1.000 euros per alumne, i serveix per contribuir a pagar la matrícula universitària del curs vinent. 

La Junta Avaluadora la integren Francesc Arolas, regidor d'Educació; Montse Bosch, directora de l’EMT; Perfecto Fonfria, exprofessor del centre; Joaquim Colom, en representació de la Unió Empresarial Intersectorial, i Fina Martí, vídua de Josep Homs, com a secretària.

En l'acte de cloenda del curs també s’han lliurat els premis als alumnes amb millor expedient acadèmic de 4t d’ESO, les matrícules d'honor de batxillerat i les orles.

Graduada la primera promoció del cicle de grau mitjà de Xarxes, instal.lacions i estacions de tractament d’aigua

Set alumnes de l’EMT es graduen aquest curs del cicle de grau mitjà de Xarxes, instal·lacions i estacions de tractament d’aigua. Cicle que ha estat finançat per SOREA, aportant 100.000 € per a la construcció de l’aula de l’aigua i l’aportació de tot el material hidràulic per a poder impartir la formació.

D’altra banda SOREA ha acollit en formació DUAL als alumnes d’aquesta promoció, a les empreses del Grup Agbar.