Les escultures del símbol de la Mitja, intervingudes per artistes, s'instal·laran a la carretera

Es podran veure en aquest cèntric carrer a partir de divendres i fins al dia 7 de febrer

29 de Gener 2018
+
Els artistes segueixen intervenint en els símbols de la Mitja que es posaran en un tram del c. Anselm Clavé. Foto: E. Bartel
Aquest divendres 2 de febrer, es col·locaran al carrer d'Anselm Clavé les 10 escultures que representen el símbol de la Mitja i que durant els últims dies han estat interpretant deu artistes en l'àmbit de Roca Umbert. 
 
Es tracta de deu escultures de 2 m d'altura, de ferro que reprodueixen el símbol de la Mitja, creat per Vicenç Viaplana. Des del dia 22 i fins al dia 31 de gener els artistes tenen temps per personalitzar aquest corredor abans d'instal·lar-los a la carretera. 
 
Aquesta intervenció és l'acció que aquest any acompanyarà la 32a edició de la Mitja Marató Granollers-les Franqueses-la Garriga, que es disputa diumenge que ve. 
 
Els artistes participants en aquest projecte són Anna Corinne Wandrey (artista alemanya resident des de fa uns mesos a Granollers); Carles Azcón (artista resident de Cardedeu); Pilar Rosado (artista resident de Sant Boi); Nataly Prada (artista resident de Colòmbia); Montse Tomás (artista resident); Pol Aumedes (Taller Sarandaca); Ramon Aumedes (Taller Sarandaca); Gloria Giménez (artista de la Roca del Vallès); Pau Farell (Exartista resident); Arnau Bellavista (Exartista resident).
 
Es tracta d'obres efímeres ja que la intenció és que cada any es proposin nous artistes i/o col·lectius que puguin decorar els 10 símbols.