Les Biblioteques de Granollers, amb la Marató de TV3

Dimecres es farà una xerrada sobre l'ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques, el tema que centra la Marató 2016

18 de Novembre 2016
+
Les Biblioteques de Granollers (BdG) col·laboren, per novè any, amb la Marató de TV3, que aquest any es dedica a l'ictus, i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.
 
Durant tot el mes de novembre, els ciutadans poden portar a Can Pedrals i Roca Umbert llibres de 2a mà que entre els dies 12 i 17 de desembre es vendran als vestíbuls d'aquests equipaments al preu simbòlic d'un euro. El 15 de desembre, la parada de llibres solidaris s'instal·larà al mercat del dijous.  
 
Complementant la campanya, dimecres, 23 de novembre, es farà una conferència sobre l'ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques, a la Biblioteca Can Pedrals (19 h), a càrrec de Cristina Albero, estudiant de 6è de medicina de l’Hospital Parc Taulí (UAB). L'objectiu de l'activitat, que coordina la Fundació de la la Marató de TV3 amb el suport dels equipaments del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, és donar a conèixer el tema que centra la Marató d'aquest any i promoure la solidaritat cap a les persones afectades i les seves famílies.
 
L'any passat, la campanya solidària de BdG va permetre recollir 1.527 llibres i recaptar 1.728 euros.