L'equip cadet masculí del Club Handbol Platja Granollers, campió d'Espanya, rebut a l'Ajuntament

L'entitat, nascuda el 2010, ha fet molt bons resultats aquesta temporada a nivell estatal

17 de Setembre 2019
+
L'equip cadet del Club Handbol Platja Granollers, rebut a l'Ajuntament, després d'assolir el Campionat d'Espanya aquest estiu
Aquest dilluns dia 16 de setembre ha tingut lloc a la Sala de Plens de l'Ajuntament la recepció municipal a l'equip cadet masculí de l'Handbol Platja Granollers que es va proclamar campió d'Espanya aquest estiu a Alacant:
 
Cost tècnic
Entrenador: Edgar Pérez López
Ajudant d'entrenador: Marc Vega Velilla 
Oficial: Xavier Vega Basquens 
 
Jugadors
Núm. 4: Albert Massa Vallmitjana 
Núm. 6: Mario Rodríguez Cabrera 
Núm. 10: Guillem Vega Velilla
Núm. 11: Xavier Martínez Roca 
Núm. 14:  Marc Bermúdez Demestres 
Núm. 21: Gerard Domingo Calzada 
Núm. 23: Victor Romero Holguín 
Núm. 53: Josep Ernest Armengol Garín 
Núm 60: Héctor Cantón González
Núm. 77: Miguel Campos Martín 
 
Junta directiva: Xavier Vega Basquens, president; Miquel Flores Traveria, vicepresident; Edgar Pérez Lépez, secretari; Alejandro Esquis, tresorer; Martí Ruiz, Premsa i Comunicació.
 
El Club Handbol Platja Granollers va néixer l’any 2010 per iniciativa d’uns amics de Granollers i jugadors del Balonmano Granollers, grans aficionats d’aquest nou esport que començava a fer-se veure cada cop més a Catalunya i a la resta d’Espanya. 
Inicialment el club tenia dos equips sèniors, un masculí i un femení, i actualment ja són més de 16 equips, masculins i femenins. El rècord de jugadors i jugadores del club ha estat la temporada 2018-2019 amb 150 inscrits. 
El Club Handbol Platja ha aconseguit ser un dels referents d'aquesta modalitat d'handbol a Catalunya. L’any 2014 va assolir la tercera posició en el Campionat d’Espanya en categoria sènior, tant femenina com masculina. Fins que aquesta temporada han assolit la primera posició i medalla d’or amb el cadet masculí, la segona posició i medalla de plata amb el sènior masculí, i una quarta posició del juvenil femení.