L'artista Cinta Vidal pinta un mur a l'entorn de la idea de refugi

Durant aquesta setmana l'artista dona una nova vida a la cantonada del carrer de Catalunya amb el carrer Muralla

09 de Novembre 2018
+
L'artista Cinta Vidal fa els últims retocs a la nova pintura del carrer Muralla

L’artista Cinta Vidal ha començat a pintar un mur inspirant-se en el concepte de refugi. La producció s’ha iniciat aquesta setmana i acabarà, si les condicions meteorològiques ho permeten, aquest divendres. Els vianants podran veure com pinta el mural que està a la cantonada del carrer de Catalunya amb el carrer de la Muralla. La intervenció artística és fruit d'un procés participatiu recollint les aportacions de la cinquantena de participants de l’activitat “A refugi!”. A principis d'octubre es va fer un itinerari per quatre espais de la ciutat convidant als participants a compartir quina és la seva idea de refugi. I el resultat és aquest mur que va prenent forma. 

L’Ajuntament de Granollers impulsa aquesta intervenció a través del projecte "Murs que parlen", una iniciativa per promoure l’art urbà com a dinamitzador territorial i element de millora del paisatge de la ciutat. Aquest 2018, amb motiu dels 80 anys del bombardeig de 31 de maig de 1938, s'han pintat diversos murs relacionats amb la temàtica de la pau. 

Cinta Vidal Agulló

Formada en un Grau Superior d’Il·lustració per l’Escola Massana de Barcelona, pinta i dibuixa des de ben petita. Als 16 anys va inciar-se com a aprenent al Taller d’Escenografia Castells Planas de Santa Agnès de Malanyanes allà va aprendre l’ofici de pintar telons i estimar l’escenografia. Des de fa uns anys s’ha encaminat cap al món de la pintura i l’obra pròpia.