La Xarxa de Centres Cívics proposa nous àmbits de formació per a les entitats

El dia 25 d'octubre, la xerrada abordarà com podem millorar la comunicació interna i externa de la nostra associació

16 de Octubre 2017
+
La primera xerrada, el dimecres 25 d'octubre, es dedicarà a la gestió de la comunicació dins de les entitats i es farà al Centre Cívic Nord.
La Xarxa de Centres Cívics engega la quarta edició del cicle formatiu adreçat a entitats. Al llarg del curs, es faran tres xerrades sobre temes d'interès com poden ser la comunicació, la participació i l'organització d'activitats.
 
El projecte Suport Associatiu de la Fundació Catalana de l'Esplai s'ocupa d'aquesta formació que s'ofereix de manera gratuïta, amb inscripció prèvia, a qualsevol entitat inscrita al registre municipal de Granollers. Hi poden participar més d'un membre per entitat.  
 
La primera xerrada es farà el dimecres 25 d'octubre sota el títol "Com gestionem la comunicació a les associacions?": la comunicació externa i interna, un pla de comunicació, objectius, eines comunicatives, avaluació... Serà al Centre Cívic Nord, de 18.30 a 20.30 h.
 
"Com fomentem la participació de les persones associades?" (21 de febrer)  i "Organització d’activitats: assegurances i altres obligacions legals que cal conèixer" (18 d'abril) són les altres dues xerrades programades, de cara a l'any que ve. 
 
Més informació i inscripcions: aquí o en persona, a qualsevol dels centres cívics en horari d’obertura.