El gremi d'automoció cedeix un elevador i dos vehicles a l'Escola Municipal del Treball per a les pràctiques d'electromecànica

Els empresaris recorden la gran demanda que hi ha de mecànics

11 de Març 2019
+
Els participants a la presentació de l'elevador i els vehicles cedits, acompanyats dels alumnes al taller de mecànica de l'EMT
Aquest dilluns s'ha presentat al taller de mecànica de l'Escola Municipal del Treball el nou elevador de vehicles i dos cotxes que la Unió d'Empresaris d'Automoció de Catalunya (UEAC) ha cedit al centre educatiu. 
 
La directora de l'EMT, Montse Bosch, ha agraït la donació al president del gremi d'automoció, Domingo Comas, i al gerent de Desguaces La Cabaña, Ignacio Manjón, perquè és un material "que millora la formació dels nostres alumnes".  
 
Domingo Comas, per la seva banda, ha recordat que la UEAC es va fundar a Granollers i s'ha declarat "content, perquè la instal·lació de l'elevador millorarà la seguretat" del taller, alhora que ha manifestat la seva voluntat d'incrementar la col·laboració entre empreses, Ajuntament i el centre educatiu. Ignacio Manjón ha insistit en la predisposició de la seva empresa de desguassos a cedir "tots els cotxes que us facin falta: vosaltres ens necessiteu, però nosaltres encara més", en referència a la forta demanda de professionals en electromecànica de vehicles. 
 
L'alcalde, Josep Mayoral, ha tancat les intervencions recordant que l'EMT és l'escola municipal de formació professional més antiga de Catalunya, un centre  que és "a punt de tocar el segle" d'història; també, ha destacat que "la clau és el diàleg entre el món empresarial i la ciutat, els docents i els nois i noies". "Gràcies per l'elevador, pels cotxes, per reduir la distància entre el món de l'empresa i la formació". I adreçant-se als alumnes: "Aprofiteu aquestes històries i sigueu els protagonistes de la vostra formació i del vostre futur". 
 
Actualment, l'EMT compta amb prop d'un centenar d'alumnes que estudien el cicle d'electromecànica de vehicles. Tots ells es beneficiaran d'aquest material en les seves classes pràctiques.