La pirotècnia del Mediterráneo guanya el Trofeu de Blancs i Blaus al concurs de focs de Tarragona

L'empresa guardonada dispararà els focs artificials de la Festa Major de Blancs i Blaus de Granollers

09 de Juliol 2018
+
La regidora de Cultura de l'Ajuntament deTarragona, Begoña Floria; el representant de la Pirotecnia del Mediterraneo; i el cap de Serveis a la Persona de l’Ajuntament de Granollers, Albert Soler. (Foto: Laia Marín. Tarragona Cultura).

Aquest diumenge 8 de juliol de 2018, el Pati Jaume I de l’Ajuntament de Tarragona ha acollit l’acte de lectura del veredicte i lliurament de premis del 28è Concurs Internacional de Castells de Focs Artificials Ciutat de Tarragona. Per 14è any consecutiu hi col·labora l’Ajuntament de Granollers amb el  Premi Especial Festa Major de Granollers-Trofeu Blancs i Blaus.

13 empreses s’han presentat al concurs i 4 hi han participat: una pirotècnia italiana, Poleggi, i tres de l’Estat espanyol, Tomàs de Benicarló (Castelló), Xaravia (Ourense) i Pirotecnia del Mediterraneo (València). El jurat del concurs, format per dotze membres de diferents disciplines, després de valorar tots els criteris de puntuació, ha acordat que la pirotècnia guanyadora del concurs és l’empresa Poleggi. La segona classificada ha estat la pirotècnia del Mediterráneo i ha obtingut el Premi Especial Festa Major de Granollers-Trofeu Blancs i Blaus i l’adjudicació dels focs artificials de la Festa Major de Granollers. Així doncs, aquesta empresa serà l'encarregada de les tronades i dels focs artificals que es faran el diumenge 2 de setembre a les 22.30 h al Parc Firal i que, per canvis en l'entorn urbanístic, tindran un nou format.