La Federació Internacional d'Handbol inspecciona el Palau d'Esports amb vista al Mundial d'Handbol femení de 2021

La resolució de quin país acollirà el Mundial de 2021 es coneixerà a final del mes de gener, en el decurs de la celebració del Mundial d'Handbol masculí que es disputarà a França.

21 de Desembre 2016
+
Els dos inspectors a la pista annexa del Palau, amb la delegació granollerina
Dos inspectors de la IHF, Milan Petronijevic i Predrag Pavicevic han visitat aquesta tarda el Palau d'Esports de Granollers, la instal·lació on es proposa que es disputi el Mundial d'Handbol Femení de 2021. Granollers, conjuntament amb Castelló de la Plana, Tarragona, Lleida i Badalona conformen la candidatura que aspira a acollir el Campionat del Món i que competeix amb Hongria. 

L'alcalde de Granollers, Josep Mayoral, el regidor d'Esports Álvaro Ferrer, el gerent del Club Balonmano Granollers, Josep Blanchart, el cap del Servei d'Esports, Jordi Romea i Elena Borrás, de la Federació Española d'Handbol, que ha presentat formalment la candidatura, han acompanyat el personal de la Federació Internacional, que també visita aquesta tarda l'Hotel Ciutat de Granollers, allotjament que podria acollir els equips que disputaran el campionat. 

Granollers ha estat l'última parada dels inspectors per visitar les seus de la candidatura mediterrània. Un dels inspectors, Milan Petronijevic, ha valorat que el Palau d'Esports és "una instal·lació amb molta tradició i molt conegut a tot Europa, que el 2013 ja va complir totes les demandes de la IHF. Si poden matenir el nivell d'organització i fer alguns petits canvis estem segurs que compliran els estandards", ha dit. De la seva banda el gerent del Club Balonmano Granollers Pep Blanchart que ha acompanyat els inspectors en la visita a les diferents ciutats de la candidatura mediterrània, ha explicat que els "estandards que demana la IHF són elevats perquè es tracta de la màxima competició mundial". "Seria un fet importantíssim que Granollers pogués acollir aquest campionat. Poques ciutats que no siguin capital d'estat poden presumir d'haver acollit una olimpíada i un mundial".

La resolució de quin país acollirà el Mundial de 2021 es coneixerà a final del mes de gener, en el decurs de la celebració del Mundial d'Handbol masculí que es disputarà a França.