La ciutat commemora el Dia Internacional contra la Violència Masclista sota el lema “Alcem la veu”

S'han programat quatre tallers de prevenció de l'assetjament sexual, i d'apoderament i feminisme. Les inscripcions ja estan obertes

23 de Novembre 2017
+
El Centre d'Informació i Recursos per a Dones (CIRD) de l'Ajuntament de Granollers coordina el programa d'activitats que commemora el 25 N, Dia Internacional contra la Violència Masclista. Hi participen diferents entitats i col·lectius (Taula d'Igualtat, Fundació IRES, sindicats CCOO i UGT i diversos serveis municipals) amb l'objectiu de "lluitar contra el patriarcat i el masclisme que sotmeten i releguen la dona a posicions de submissió i desigualtat", sota el lema "Alcem la veu".  
 
L’acte central tindrà lloc a la Porxada (dissabte 25 de novembre, 12 h), on es llegirà el manifest i es farà una performance, a càrrec de la Taula d'Igualtat. 
 
La formació té un pes destacat al programa d'activitats, amb l'organització de quatre quatre tallers: "Prevenció i actuació davant l'assetjament sexual i per raó de sexe (local de CCOO, 16 de nov., 9.30 h); "Com fer protocols de prevenció d'assetjament sexual a l'empresa" (local d'UGT, 21 de nov., 10 h ); "Camina cap al canvi" (del 14 al 28 de novembre, 9.30 h, Theke Espai); i "Apoderament i feminisme", del 9 al 30 de novembre, Can Jonch. Centre de Cultura per la Pau, 18 h). Les persones interessades poden adreçar-se al CIRD (93 842 67 14 - plaigualtat@ajuntament.granollers.cat). 
 
Altres activitats són, en el marc del Cineclub de l'Associació Cultural, la projecció del film La estación de las mujeres, de la realitzadora índia Leena Yadav (10 de nov., 19 h, Centre Cultural), i, al Gra, el concert del grup El Sobrino del Diablo Hombres tontos, mentirosos y machistas (24 de nov., 21 h), dins el programa  DNit. 
 
D'altra banda, la programació inclou la presentació de les conclusions del Punt G i el protocol contra les agressions sexistes que es va posar en funcionamenrt durant el festival Musik n Viu i per la Festa Major (20 de nov., 18.30 h, Gra).
 
 
Més info, 93 842 67 14 / plaigualtat@ajuntament.granollers.cat