La Biblioteca Can Pedrals participa a la Viquimarató del Vallès Oriental

L’activitat es farà simultàniament a sis biblioteques de la comarca el dissabte 5 d’octubre

01 de Octubre 2019
+
Viquimarató del Vallès Oriental

El dissabte 5 d’octubre es farà la Viquimarató del Vallès Oriental de manera simultània a sis biblioteques de la comarca, entre elles la de Can Pedrals a Granollers. Aquest és el primer esdeveniment d’aquestes característiques que es fa a la comarca, una proposta que pretén que els participants es trobin a les biblioteques per ampliar i millorar conjuntament el coneixement disponible a la Viquipèdia sobre el patrimoni local dels municipis que hi participen i també del conjunt del Vallès Oriental.

A Granollers s’hi podrà participar a la Biblioteca Can Pedrals de 9.30 a 14 h. Per prendre part en aquesta Viquimarató cal inscriure’ns prèviament en aquest enllaç. Es tracta, però, d’una activitat gratuïta.

A més de la Biblioteca Can Pedrals de Granollers, participen en aquesta iniciativa les biblioteques municipals de Cardedeu, la Llagosta, Lliçà de Vall, Martorelles i Sant Antoni de Vilamajor. Aquesta activitat l’organitza la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona i compta amb el suport d’Amical Wikimedia. 

Trobareu més informació sobre la Viquimarató en aquest enllaç