La 97a Volta Ciclista a Catalunya fa un esprint intermedi a Granollers

Els 200 ciclistes van travessar ahir dilluns la ciutat per l'eix d'Esteve Terrades, av. Sant Esteve, av. del Parc i c. Girona a les 13.30 h

21 de Març 2017
+
El pas per l'esprint intermedi davant de l'estació d'autobusos es va produir a l'hora prevista, les 13.32 h . Foto: Volta Ciclista a Catalunya / Jon Herranz
La 97a Volta Ciclista a Catalunya va passar per Granollers ahir dilluns, 20 de març a l'hora prevista, les 13.30 h. Els ciclistes van entrar a la ciutat per la Ronda Sud procedents de la Roca, i van seguir per Esteve Terrades, av. de Sant Esteve, av. del Parc i c. Girona. Davant de l'estació d'autobusos va haver-hi un espint intermedi (13.32 h).

El pas per Granollers forma part de la 1a etapa de la Volta, amb 178,9 km amb sortida i arribada a Calella (el Maresme). La Volta ja no tornarà a passar per la nostra ciutat, si bé demà, en la tercera etapa, hi passarà ben a prop, quan els ciclistes faran el recorregut la Roca-les Franqueses (c-1415 - c-352).
97a Volta Ciclista a Catalunya

La 97a Volta Ciclista a Catalunya és una prova esportiva amb categoria UCI WorldTour (la mateixa que el Tour i la Vuelta a Espanya), inclosa  al calendari ciclista internacional.

Hi participen 25 equips i 200 ciclistes (nombre màxim de corredors que poden participar en aquest tipus de prova) i 150 vehicles (entre motos i turismes de l’organització, àrbitres, equips, premsa i policia). Constitueix una de les primeres proves per etapes de la temporada, ja que el circuit internacional comença al gener. Per aquest motiu, sol comptar amb la participació dels corredors més mediàtics dels principals equips.