L’Arxiu Municipal de Granollers i el Cineclub de l’Associació Cultural commemoren el Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual

Aquest dimecres 23 d’octubre a les 20 h es projectaran dos curtmetratges dels fons audiovisuals de l’Arxiu Municipal al Cinema Edison

21 de Octubre 2019
+
Fotograma d'un dels curtmetratges que es projectaran per commemorar el Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual

El 27 d’octubre és el Dia Mundial de Patrimoni Audiovisual i, per commemorar aquesta data, l’Arxiu Municipal de Granollers i el Cineclub de l’Associació Cultural han organitzat una activitat al Cinema Edison. Serà aquest dimecres 23 d’octubre a les 20 h i consistirà en la projecció de dos curtmetratges que formen part dels fons audiovisuals de l’Arxiu Municipal.

El primer d’aquests curtmetratges és L’enterrament de la sardina (1929) de Josep Bosch Plans (duració 00:06:26 minuts) i recull imatges de la celebració del Carnaval, amb el Ball de Donzelles a la plaça de la Porxada i al Casino.

El segon curtmetratge és Granollers industrial (1922) de Ramon Dagà (duració 00:14:29 minuts) i està format per anuncis d’alguns establiments de Granollers vinculats al comerç, a la indústria i a l’ensenyament.

Aquesta serà una activitat gratuïta. El curtmetratge L’enterrament de la sardina (1929) també es projectarà a les sessions del Cinema Edison dels dies 25, 26 i 27 d’octubre.