L’Ajuntament de Granollers t’ajuda a posar en valor la teva experiència professional i millorar la teva formació

El Servei d’Orientació Acadèmica del Gra orienta sobre els procediments a seguir

14 de Setembre 2018
+
Posa en valor la teva experiència professional i millora la teva formació

L’Ajuntament de Granollers, a través del Consell de la Formació Professional i l’Ocupació de Granollers, posa a disposició de la ciutadania un servei d’orientació per posar en valor l’experiència professional i millorar la formació. La iniciativa s’adreça, principalment, a les persones que tenen dos anys d’experiència laboral, han fet cursos no formals, no tenen titulació oficial o volen millorar la seva formació. 

Per tal de millorar les seves oportunitats laborals, hi ha dos procediments que poden ajudar aquestes persones: el Servei d’assessorament i reconeixement i l’Acredita’t. El Servei d’Orientació Acadèmica (Gra. Equipament Juvenil, pl. Església 8, 93 842 66 84) ofereix informació i assessorament a les persones interessades sobre quina d’aquestes dues opcions s’adequa millor a les seves necessitats i els indicarà els passos a seguir.

Podeu trobar més informació en aquest apartat del web municipal.

Servei d’assessorament i reconeixement

S'adreça a les persones que vulguin tenir un reconeixement acadèmic dels aprenentatges adquirits amb l'experiència laboral o en activitats socials relacionats amb un determinat cicle formatiu, i es realitza a centres educatius.

Acredita’t

És un procediment d'avaluació i acreditació de competències professionals adquirides mitjançant l'experiència laboral o vies no formals de formació que permet a les persones que hi participen d'aconseguir una certificació que els pot servir per arribar a obtenir un títol d’ensenyament professional, un certificat de professionalitat, o totes dues coses.

El procediment implica l'assistència de la persona interessada a un màxim de cinc sessions presencials en el centre escollit; les tres fases del procediment són la d'assessorament, la d'avaluació i la d'acreditació de la competència.