Jaime Moroldo i Endgork Moroldo, guanyadors del concurs de disseny pel Dia Mundial de la Salut Mental

S'estamparà a una samarreta que rebran els participants a la caminada per la salut mental de l'octubre

10 de Juny 2019
+
Ja es coneix el nom dels guanyadors del concurs del disseny de la samarreta que commemora el Dia Mundial de la Salut Mental.  
 
Es tracta de Jaime Moroldo Lira i Endgork Moroldo Ramirez, de la Garriga. El jurat, integrat per representants del Centre de Salut Mental Benito Menni, l’Ajuntament de Granollers, Intress, la Fundació Lar, l’associació Activament i l'Associació Excursionista de Granollers, ha escollit entre els 38 treballs que s'han presentat enguany.
 
A partir d'aquesta edició, el concurs s'ha obert a la participació de tothom, no només majors de 16 anys, per facilitar la participació des dels centres educatius, també en grup.  
 
El disseny escollit s'estamparà en la samarreta que rebran els participants a la caminada popular que es farà el dia 13 d'octubre, amb sortida i arribada al parc de Torras Villà, en el marc de la programació del Dia Mundial de la Salut Mental. Els guanyadors rebran un premi en metàl·lic de 100 €.
 
La iniciativa té com a objectiu fomentar la creativitat i la imaginació, i sensibilitzar la població sobre la malaltia mental, un trastorn que pateix, ha patit o patirà una de cada quatre persones a tot el món.
 
El Dia Mundial de la Salut Mental vol fer reflexionar al voltant de la realitat de qui pateix un trastorn d'aquestes característiques i donar veu al col·lectiu afectat, per aconseguir desmuntar estereotips i falses creences.