Instal·lada la nova passera per a vianants sobre la via del tren

El nou pont millorarà la connexió a peu entre el barri de la Font Verda i el centre. Es preveu que es pugui fer servir a finals del mes d'agost

11 de Juliol 2018
+
La nova passera per a vianants ja està col·locada sobre les vies, però encara no es pot fer servir fins que es construeixin les rampes i escales corresponents. Foto: T. Torrillas
Tal com estava previst la matinada de dissabte 14 a diumenge 15 es va instal·lar la passera per a vianants que creua la línia del tren de França, i que comunica el carrer Joan Enric Dunant i el passeig de la Muntanya. 
 
Un cop col·locada la passera segueixen els treballs per acabar d'instal·lar la rampa de baixada i connectar-la fins al carrer de l'Enginyer, de manera que es mantindrà el tall de trànsit en el carrer de Joan Enric Dunant fins a la setmana del 20 de juliol. Posteriorment també s'hi posarà enllumenat. 
 
La construcció d'aquest nou pont forma part del desenvolupament del sector urbanístic situat entre la via del tren i el passeig de la Muntanya i entre la rotonda del pont de l’Hospital, al nord, i fins pràcticament el pont del carrer d’Agustí Vinyamata, al sud. Es tracta d'un espai on s'hi estan construint 171 habitatges i també un nou parc que comptarà amb un itinerari per a vianants i bicicletes que travessarà les diferents zones arbrades i equipades per al joc i per a l'estada. Les obres les porten a terme  la Junta de Compensació del sector formada per diversos propietaris.
 
La previsió és que aquest nou pont per a vianants, que millorarà la connexió a peu entre el barri de la Font Verda i el centre, es pugui fer servir al voltant de la Festa Major.