Ja han començat les inscripcions a les activitats de les biblioteques

S'amplien els clubs de lectura per a infants i joves. Ada Parellada dinamitzarà el club de lectura que marida cuina i literatura

20 de Setembre 2017
+
Les inscripcions als clubs de lectura i debat de les biblioteques poden fer-se a partir del 19 de setembre
En l'apartat d'activitats adreçades a adults, trobem una desena de clubs de lectura, cicles, sessions temàtiques... dinamitzats per persones expertes en cada àmbit: novel·la, Clàssics al dia (amb Ruth Vilar, cia. Cos de Lletra), català fàcil (en col·laboració amb el Servei de Català), Llegir el teatre i Literatura i arts (amb el professor de literatura Francesc Viñas), Reduccions (amb la cuinera Ada Parellada), Escampant els versos (amb l'activista cultural Joan Gener), Taller de pràctica filosòfica (amb els professors de filosofia Mariano Fernández i Fèlix Rabal), El fil de la història (amb l'historiador Diego Valverde) i les Library Talks (amb la col·laboració de Cambridge School). La periodicitat de les trobades és mensual i les sessions duren una hora i mitja. 
 
En l'apartat de propostes per a infants i famílies, es reprenen L'hora menuda, L'hora del conte, el Laboratori de lletres i imatges i, en llengua anglesa, les activitats de Kids Time, Story Time, Crazy Quiz i Movies and Fun. Els nens i nenes que els agrada llegir tenen sis clubs per comentar les seves lectures: per a infants de 6 a 7 anys, de 8 a 9 i de 10 a 11. Els nois i noies de 12 a 16 anys, de la seva banda, poden escollir entre els clubs Errata, Llibrepensadors i Debat a bat. També per als joves  de secundària,  es proposen els tallers Escriure't, sobre escriptura, amb l'autor Àngel Burgas; i Repensar la ciutat, a càrrec de l'entitat El globus vermell, sobre arquitectura urbana. 
 
El 28 de setembre un espectacle poètic a la Biblioteca Roca Umbert dedicat a Josep Palau i Fabre encetarà el curs d’activitats al voltant dels llibres i la lectura de les Biblioteques de Granollers. 
 
Les inscripcions als clubs de lectura, conferències, debat i conversa ja estan obertes i es poden fer a través de la pàgina: www.granollers.cat/inscripcionsbiblioteques