Inici de temporada a la NAUB1 de Roca Umbert amb un concert gratuït de Pupil·les

Les entrades són gratuïtes però cal reservar-les prèviament a www.rocaumbert.cat

02 de Octubre 2019
+
El grup valencià Pupil·les portarà el seu missatge feminista i reivindicatiu a la NAUB1

La sala de concerts Nau B1 de Roca Umbert comença nova temporada dissabte 5 d’octubre a les 22 h amb un concert gratuït del grup valencià Pupil·les, que portarà el seu missatge feminista i reivindicatiu. Les teloneres seran el grup de Caldes Cable Obsession, que presentaran el seu disc Viu la Vida.

Les entrades són gratuïtes però cal reservar-les prèviament a www.rocaumbert.cat. Abans del concert, a les 20 h, tots els qui vulguin podran assistir a l’activitat gratuïta “I si parlem de música”, una xerrada amb el grup dinamitzada per Joan Gener.

El 19 d’octubre serà la nit dels Bucs de Roca Umbert, amb un concert en què tornen els BB Sin Sed. Dècades després del seu últim disc el grup presenta un nou treball marcat més pel rock que pel pop. I estaran acompanyats per dos grups residents als Bucs de Roca Umbert , els Zanahorions i 3Golpes, amb la col·laboració d’AUSA.

L’última proposta del mes serà el 26 d’octubre amb un concert familiar, el Rock en família. Descobrint a Queen, on grans i petits podran gaudir d’una de les millors bandes de tribut a la mítica banda britànica.