Granollers tanca el projecte europeu SW-UP amb una jornada sobre l’esport en perspectiva de gènere

La trobada servirà per fer balanç de la participació de Granollers al projecte «Sport for women in urban places»

21 de Juny 2019
+

El proper dimecres 26 de juny, de 9 a 15 h, es farà a la Sala Tarafa de Granollers la jornada "Mirant l'esport en perspectiva de gènere". La trobada posarà el punt i final de la participació de Granollers, després d’un any i mig, en el projecte europeu "Sport for women in the urban places" (SW-UP) del programa Erasmus+ Sport. Així s’explicarà públicament aquest projecte i es donaran a conèixer les diferents proves pilot que han realitzat els diversos socis del projecte per resoldre alguna de les barreres que es troben les dones a l’hora de practicar esport i activitats físiques i s'analitzarà factors que puguin augmentar la participació de les dones en l’activitat física.

Una de les proves pilot que s’explicarà és justament la que s’ha desenvolupat a Granollers per donar resposta a una de les inquietuds detectades que és la de conciliar l'activitat amb la vida familiar i que mares i infants puguin realitzar activitat física coincidint en l'espai i el temps. 

La jornada, a més, vol aprofundir en la situació actual de la dona en el món esportiu des d’un punt de vista ampli: com a esportista, com a gestora, com a formadora (entrenadora) i com a directiva així com en altres àmbits complementaris (premsa, política ...).  També s’exposarà el paper dels mitjans de comunicació en la difusió i promoció de l’esport femení i, per tant, en la seva visibilització. Per fer-ho es comptarà amb la participació d’experts en diversos àmbits com, per exemple, les guionistes de la sèrie de TV3 «Les de l’hoquei».

A partir de les diverses intervencions es vol propiciar, a més, que sorgeixin noves propostes d’accions que puguin facilitar la participació de la dona en els diversos àmbits plantejats.

Si us voleu inscriure a la jornada podeu fer-ho gratuïtament en aquest enllaç

Podeu trobar més informació sobre el el projecte europeu "Sport for women in the urban places" en aquest enllaç.