Granollers obre una convocatòria adreçada a joves per participar a la Conferència Internacional de Joves per la Pau d’Hiroshima

La trobada reunirà a joves d'arreu del món entre 16 i 25 anys amb l'objectiu de compartir reflexions i experiències sobre pau i desarmament

31 de Març 2017
+

L'Ajuntament de Granollers convida a joves de la ciutat a presentar les seves candidatures per representar la població en la Conferència Internacional de Joves per la Pau que organitza la xarxa internacional Mayors for Peace (Alcaldes per la Pau) del 4 al 14 d'agost d'aquest any a Hiroshima. De totes les persones que es presentin al concurs, Granollers seleccionarà una que serà la que proposarà al Secretariat Internacional de la xarxa, qui escollirà finalment les sis finalistes.

La conferència coincideix anualment amb la commemoració dels bombardejos atòmics de les ciutats d'Hiroshima i Nagasaki i reuneix persones de tot el món per aprofundir en el coneixement del que van significar els atacs de 1945, escoltar els testimonis de les persones que van patir-los i compartir durant uns dies les seves reflexions sobre com construir una pau mundial duradora. Es tracta d'una oportunitat única per a participar en un esdeveniment internacional i compartir reflexions i experiències amb d'altres joves d'arreu del món.

La beca que ofereix Mayors for Peace cobreix el viatge i l’allotjament durant els dies de la conferència, així com la participació en totes les activitats incloses en el programa de la mateixa. Les persones candidates han d'estar empadronades a Granollers, tenir entre 16 i 25 anys l'1 d’agost de 2017, estar interessades en la cultura de pau i la memòria històrica i tenir el nivell C1 de llengua anglesa.

Per participar del procés de selecció és necessari estar empadronat a la ciutat i tenir una edat compresa entre 16 i 25 anys, i cal presentar una instància a l'Oficina d’Atenció al Ciutadà (C/ de Sant Josep núm 7), o bé virtualment a través de la seu electrònica de l'Ajuntament de Granollers, juntament amb una carta de motivació en anglès (màxim 4 fulls DIN-A-4) on s’expliquin les raons per les quals desitja participar en la Conferència en representació de Granollers, així com els principals arguments del projecte de pau de la ciutat. La instància ha d'anar acompanyada també de l'acreditació del nivell C1 de llengua anglesa.

La data límit per presentar les sol·licituds és el 14 d'abril de 2017.