Granollers no acollirà aquest mes de juny la Granollers Cup

El Club Balonmano Granollers va anunciar la cancel·lació del torneig, alhora que valorarà la possibilitat de fer-ne una edició extraordinària al llarg dels propers mesos

21 d'Abril 2020
+
Un dels partits de la Granollers Cup disputat l'any passat
La 22a. edició del Torneig Internacional d’Handbol Base Granollers Cup 2020, que s’havia de disputar del 24 al 28 de juny, es posposa de forma indefinida, segons va anunciar ahir al vespre el Club Balonmano Granollers. En un comunicat, el club argumenta que la suspensió es deu a la necessitat de preservar la salut de totes les persones implicades en aquest esdeveniment que reuneix cada any més de 5.000 persones de diversos països del món. No obstant, el Club Balonmano Granollers anuncia que obrirà un període de reflexió i anàlisi per valorar la possibilitat de fer una edició extraordinària del torneig al llarg dels propers mesos.
 
L'any passat la Granollers Cup va acollir 324 equips procedents de 13 països del món. Durant els quatre dies de competició s'hi van jugar 1.022 partits en 13 pistes diferents de joc. Unes dues-centes persones voluntàries van ajudar en l'organització del que va ser la XXIa edició d'aquest torneig.