Granollers ha celebrat l'acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya

Institucions, partits polítics, sindicats i entitats ciutadanes han fet l'ofrena floral al Monument de l'Onze de Setembre

11 de Setembre 2017
+
La plaça Onze de Setembre, en la Diada d'avui. Foto: T. Torrillas

A les 11 h del matí, en un plaça Onze de Setembre amb força gent, s'ha fet l'acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya. Aquest acte ha comptat amb la col·laboració del grup de veus Granollers Gospel Choir, dirigit per Marc Dosaiguas, que han interpretat dues peces del seu repertori habitual i els Segadors, per cloure l'acte. 

Després de la lectura del ban de l'alcalde amb motiu de la Diada, s'ha fet l'ofrena floral que ha congregat una quarantena d'entitats, entre institucions, partits polítics, sindicats i entitats diverses. 

Per tercer any consecutiu s'ha interpretat el Ball de l'homenatge. Una dansa creada pel coreògraf Joan Serra i amb música adaptada per Jaume Arnella.

Muntsa Pou i Pere Illa, acompanyats per Anna Capdevila, a la flauta travessera, Mar Tura, al violencel i Ariadna Illa, al violí, integrants de l'Esbart Dansaire de Granollers, han interpretat el ball.