Granollers comença a bullir d'ambient i activitats de Nadal

Els dies 15 i 16 de desembre la ciutat s'omplirà d'una pila d'actes per a totes les edats

13 de Desembre 2018
+
El caldo de Nadal s'ofereix a tots els vianants que circulin per la plaça de les Olles el 15 de desembre

Aquest cap de setmana Granollers bullirà de Nadal. El dissabte 15 de desembre tots els vianants que passegin per la plaça de les Olles podran degustar Les delícies de Nadal: el tradicional caldo de Nadal. Per 18è any consecutiu, l’Associació de Veïns de Granollers Centre, oferirà el brou de 10 a 20 h. El caldo es cuina amb l'olla que durant tot l'any es guarda al subsòl de la mateixa plaça. 

En un altre punt de la ciutat, a la plaça de la Llibertat, els veïns i veïnes de l’AV Congost organitzaran el Mercat de Santa Llúcia durant tot el dissabte. A més, a les 13 h, la ciutadania podrà visitar el Pessebre Vivent i a les 20 h gaudir de la cantada de nadales Zambomba flamenca.

L'oferta musical i escènica del cap de setmana també arriba carregada. Els Pastorets de l'Hospital tornaran a pujar dalt de l'escenari el dissabte 15, a les 11 h, i el diumenge 16, a les 17 h, a la Sala d'actes del Centre Geriàtric Adolf Montañá. Aquesta representació del conte de Folch i Torres compta amb més de cent professionals del centre sanitari. 

El dissabte 15 es representarà Trencadís de danses, a les 17 h, al Teatre Auditori de Granollers. L'espectacle comptarà amb les orquestres, conjunts instrumentals i corals de l'Escola Municipal de Música i Conservatori Josep M. Ruera i els ballarins de l'escola de dansa Àgueda Murillo i Big Potters. 

El diumenge 16 hi haurà tres concerts a la ciutat:

- Concert de Nadal de l'escola de música Art-9, a les 12 h, a la Sala Tarafa. Amb les corals Minis, Petits, Interludi, Adults i el Círcol Badaloní com a coral convidada. 

- Concert de Nadal dels Amics de la Unió al Teatre Auditori de Granollers.  A les 12 h, La Carta, una cantata de Jordi Arcusa amb les corals Minimúsics i Inicis. A les 19 h, Missa de la Pau de Bob Chilcott amb les corals Petits Cantors, Allegro, Plèiade, Orquestra de Cambra Amics de la Unió, Jove, Gospel Rock i Mixt. 

- Concert de la 34a Trobada de corals de Pueri Cantores, a les 17.30 h, a la Parròquia de Sant Esteve. Concert amb els cors de la Federació Catalana de Pueri Cantores organitzada per la Coral Albada, la Coral Sol Ixent i el Cor Rogent de Granollers. 

Pel que fa a les activitats de caire esportiu, el cap de setmana del 15 i 16 de desembre es celebrarà el Festival de Nadal de patinatge artístic a càrrec de l'ASOPAG.

La Tèrmica dels gregorins i les gregorines 

El dissabte 15, de 18 a 20 h, i el diumenge 16, d'11 a 13 h, els nens i nenes, amb la seves famílies, podran presenciar en directe els preparatius dels gregorins i gregorines, els ajudants del patge Gregori, a la Tèrmica de Roca Umbert Fàbrica de les Arts perquè ningú es quedi sense regals aquest Nadal. Els infants podran visualitzar un vídeo del patge Gregori i conèixer un dels seus ajudants que els hi ensenyarà com es treballa a la zona de les calderes. A més, a l'espai de distribució elèctrica trobaran l'enginyera que controla les màquines i que els hi explicarà temes relacionats a l'energia. Els infants que no hi puguin assistir aquest cap de setmana, tindran una altra oportunitat el dissabte 22 i el diumenge 23 de desembre en el mateix horari. L'Esbart Dansaire de Granollers col·labora amb aquesta activitat.

Podeu consultar les fires de Nadal que hi ha a les places de Granollers durant aquestes festes clicant en aquest enllaç.