Granollers, ciutat pilot UNESCO en matèria d'inclusió social

15 de Setembre 2017
+
Reunió de treball a la Sala de Govern de l'Ajuntament de Granollers per analitzar les polítiques d'inclusió social.

Golda El Khoury, cap de la secció d'Inclusió i drets civils de la UNESCO, visita Granollers per conèixer els projectes vinculats amb inclusió social de la ciutat. Aquesta visita està emmarcada en la participació de l'Ajuntament de Granollers com a ciutat pilot en una iniciativa de la Organització de les Nacions Unides per a l'Educació, la Ciència i la Cultura (UNESCO) per avaluar la inclusió social a les ciutats.

La participació de Granollers consisteix en revisar les polítiques d’inclusió i l'avaluació la coordina Josep Maria Llop, Director de la Càtedra UNESCO catalana de Ciutats Intermèdies - Urbanització i Desenvolupament, en col·laboració amb l'Ajuntament de Granollers. L'avaluació inclou diversos tallers i treballs tècnics per analitzar la informació, documentació i experiències a la ciutat. 

En el marc de la visita d'estudi de Golda El Khoury s'explicarà quins temes s'han tractat a Granollers i són fruït de l'avaluació sobre inclusió a les ciutats que ha fet UNESCO, com ara polítiques d'igualtat de gènere, cooperació, acollida, benestar social, de contractació pública responsable o de construcció i ús de l'espai públic.