Granollers celebra el Dia de la Dansa, dissabte 6 de maig

La jornada està organitzada pel Teatre Auditori de Granollers i el Gra Jove

05 de Maig 2017
+
Imatge del DID 2016
Diverses escoles de dansa, entitats de l'àmbit i grups de joves residents al Gra participaran aquest dissabte 6 de maig, a Granollers, en una nova edició del Dia Internacional de la Dansa (DID), una activitat organitzada pel Teatre Auditori de Granollers i el Gra.
La jornada constarà d’una sessió matinal, que es durà a terme a partir de les 11 h del matí a la plaça de l’Església, que consistirà en l’organització de diferents classes obertes guiades per les escoles de dansa de la ciutat.
A la tarda, a les 17.30 h, es faran diverses exhibicions simultànies, a les places de l’Església, Porxada i Maluquer i Salvador, a càrrec de les escoles de dansa, les entitats participants i els grups de joves residents a l’equipament juvenil Gra.
La cloenda del Dia Internacional de la Dansa es farà a les 19 h, a la plaça de l’Església, amb l’organització d’una flashmob conjunta oberta a tothom que hi vulgui participar. La coreografia ha estat creada pels grups joves residents al Gra: ENEM Dansa, C&C i Tahití Barcelona.
 
 
Les entitats, escoles i grups que participaran el Dia Internacional de la Dansa a Granollers són:
Águeda Murillo
Estudi de Ballet Sylvia
Escola de Dansa Partenaire
Klass Estudi de Dansa
Passaltpas
Swing Escola de Dansa i Arts Corporals
Centro Andaluz
Arsènic, Espai de creació
Shindia
Escola de Dansa Tribu
Rítmic
Bigpoters Swing
Casino Granollers
Agrupació Sardanista Granollers
Colectivo Nájera
Tahití Barcelona (El Gra)
C&C (El Gra)