Per la festivitat de Tot Sants, s'amplia l'horari de visita al cementiri i es dobla el servei de bus

Entre el 27 d'octubre i l'1 de novembre, el Ramassar obrirà de 9 a 18 h

25 de Octubre 2018
+
La nova senyalització instal·lada al cementiri del Ramassar ha de permetre guiar-se millor un cop a dins
 Fa uns dies s'ha instal·lat al cementiri del Ramassar una senyalització que ha de permetre guiar-se millor un cop a dins, ja que el cementiri té un total de 8.342 sepultures entre nínxols (8.049), columbaris (264), distribuïts en 20 quarters, i panteons (29). La numeració dels quarters al cementiri ha estat successiva en funció de la construcció al llarg del temps, i en molts casos no segueix un ordre.
 
Ara, amb la nova senyalització, es facilita la ubicació i la localització dels diferents nínxols, alhora que també s'han senyalitzat alguns espais emblemàtics com el monòlit que commemora els bombardejos de Granollers de 1938 i 1939.
 
Horari especial de visites al cementiri: 
El cementiri amplia l'horari amb motiu de Tots Sants: entre el 27 d'octubre i l'1 de novembre, ambdós inclosos, l'horari serà continuat, de 9 a 18 h.  
 
Horari especial dels autobusos urbans:
Els busos urbans també prestaran més servei: diumenge 28 d'octubre i dijous 1 de novembre, Tot Sants, se'n doblarà el servei habitual entre les 9 i les 14.45 h, de manera que l'autobús L-1 (Can Gili-Canovelles-Hospital-la Torreta) passarà cada mitja hora. Del 29 al 31 d'octubre, l'horari dels autobusos serà l'habitual dels dies feiners.